FEEDJIT Live Traffic Feed

Friday, 14 August 2009

Booster Speed Up (bit rate per second) Internet Line Untuk PC Korang

Ni Laks Software untuk korang nak cuba-cuba speed up link internet korang... memang bagus dan senang digunakan....
Aku ajar skit kat sini, kalo nak speed up just klik kat Optimal settings dan adjust meter kepada high 20000 Kbps... Memang time donload tu, bit rate semakin tinggi...
Software nih dah tak payah cracked... install terus boleh pakai... ok.... Zasss.........

Korang donload kat link nih...
http://www.ziddu.com/download/6042950/TCPOptimizer.exe.html

2 comments:

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites